Mariona Isern (Sora, 1990).

T’agradaria aprendre a escriure millor per transformar les visites en possibles clients?

Vols contractar un copywriter que redacti els textos de la teva web i canvïi radicalment la filosofia del teu negoci?

Si és així, estàs al lloc correcte.

Sóc escriptora, copywriter i creadora de continguts.

M’apassiona escriure. Crear vides, endinsar-me en les històries i buscar els perquès.

Sóc una apassionada dels números però, contradictòriament, també ho sóc de les lletres i dels petits detalls de la vida. De com explicar a través de les paraules el que sentim amb una mirada, un somriure o una llàgrima.

Sempre m’ha agradat escriure i potser perquè és una cosa que em surt tan de dins, mai m’havia plantejat fer-ho de cara al públic. Deixar que els altres vegin què penso, com em sento i em puguin conèixer una mica més té avantatges i inconvenients. Obrir-me d’una manera tan clara fa que perdi una mica d’aquella intimitat que tots volem guardar però a la vegada penso que la vida ha de ser viscuda per compartir-la i no per amagr-la. Sóc molt observadora i m’agrada fixar-me en els petits detalls. Parlar, escriure i fixar-me sobre el que la resta de gent no hi dóna la suficient importància. Una encaixada de mans, dues mirades d’enamorats o somriures que semblen no acabar-se mai.

Aquest bloc va néixer a principis de l’any 2012 i ho va fer per la necessitat d’explicar, de transmetre, de comunicar alguna cosa. A poc a poc, amb constància, il·lusió, dedicació i moltes ganes, escriure m’ha donat vida. M’ha fet més oberta al món, amb menys manies i amb les idees més fixes.

P.D: Vols posar-te en contacte amb mi? Vols que treballem junts? Clica aquí!