En un món cada dia més globalitzat i amb més competència, hem de reivindicar les paraules. Aquestes segueixen tenint una gran importància per particulars i empreses i han de ser la seva plataforma per fer-se visibles a Internet. Són moltes les empreses i petits comerços que encara no tenen el seu espai a les xarxes socials i és important que sàpiguen veure els múltiples beneficis que això tindrà pel seu ofici.

És tanta la competència en quasi tots els oficis del món, que són els petits detalls els que poden fer que el teu producte arribi al màxim de gent possible. És per això que és molt important el que dius i com ho dius. Els clients, al tenir tantes possibilitats de compra, cada dia es fixen més en la estètica i en com les empreses venen els seus productes, fins i tot a aquell públic que no és pròpiament el seu.

La majoria de nosaltres, a l’hora de buscar un determinat producte o consultar una empresa en concret, la consultem a través del Google però cada vegada més la busquem a les xarxes socials. És la manera més fàcil de saber, d’una forma ràpida, a què es dediquen i què ofereixen al consumidor final. No obstant, no tots els que tenen un negoci tenen temps per dedicar-lo al màrqueting, a la publicitat i a les xarxes socials. És per això que, si em deixes, et puc ajudar a fer visible la teva empresa a Internet i que el teu producte o servei acabi arribant a aquell públic objectiu  al que costa més dirigir-s’hi.

Redacció de continguts


El públic es guia per les primeres impressions. Aconsegueix, amb un cop d’ull, que els teus (possibles) clients es quedin i s’interessin pel teu producte o servei. Escric continguts perquè puguis connectar ràpidament amb el teu client i el teu producte tingui visibilitat a Internet.

Gestió de xarxes socials


Vols deixar de perdre hores enganxat al telèfon mòbil i les seves múltiples aplicacions i el vols dedicar a ser més productiu i fer créixer la teva empresa? Jo t’ajudaré a cuidar les teves xarxes socials, a saber quin contingut publicar a cadascuna d’elles, saber acceptar les crítiques i solucionar les queixes que se’n puguin derivar.

Faré créixer la teva empresa i que aquesta pugui accedir a un públic més ampli.

    Guions


Redacto i elaboro guions curts ja siguin en forma de relats, contes o petites novel·les. També em dedico a fer ressenyes dels últims llibres publicats, seguiment a escriptors novells i destacant les últimes novetats literàries.

 

Traduccions


Necessites arribar a un públic més ampli i no domines el català o el castellà? Tradueixo textos -en el format que sigui- del català al castellà i viceversa per tal que el teu producte o servei pugui arribar al màxim de gent possible i així fer créixer la teva comunitat.

 

Els meus portfolis

Descobreix algunes de les feines que he fet fins ara.

23517510_861570694021779_1172403489693812409_n

Terra de crims

Model: Edicions Xandri

Client: Terra de crims

Date: Desembre_2017

Edicions Xandri acaba de publicar un recull de relats de novel·la negra on he tingut l’honor de poder-hi col·laborar. El llibre consta de deu relats escrits per cinc dones i cinc homes que compartim la passió per la novel·la negra ambientant-la al nostre país. En cada un d’aquests relats hi podreu trobar tradicions de casa nostra, expressions, trets culturals i gastronòmics, etc.

Et convido a comprar el llibre!

poster_turisme_II_01_CAT

Turisme de Catalunya

Participació en la redacció del guió d’un audiovisual per turisme de Catalunya. El podeu mirar aquí